Prisgaranti

Hos Billiga Barnvagnar Sverige AB behöver du aldrig betala mer än nödvändigt!

Visst vore det snopet att beställa produkter från oss och upptäcka dem till ett lägre pris i en annan butik nästa dag? Självklart att man inte vill betala för mycket! Vi på Billiga Barnvagnar Sverige AB vill säkerställa att du alltid får det bästa priset på marknaden. Med tanke på att vi samarbetar direkt med tillverkarna och huvudleverantörer och har därigenom inga mellanhänder kan vi pressa priserna till barnsligt bra priser och därför har vi prisgaranti på alla våra produkter. Om det mot förmodan skulle inträffa att du hittar Våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, prisgarantin gäller i 14 dagar efter att du har genomförd ditt köp på billigabarnvagnar.se. Och då kommer Billiga Barnvagnar Sverige AB att ersätta dig med 100 % av mellanskillnaden.

För att ta del av lägsta pris garantin kontrollera om:

1. Produkten är av samma märke, typ, årsmodell samt har samma specifikationer

2. Produkten är helt ny, inte begagnad och inte heller någon demoprodukt etc.

3. Totala priset, inklusive fraktkostnader och andra avgifter är lägre.

Villkoren är följande:

Butiken du jämför med måste vara ett svenskregisterat bolag, internetbutik eller en traditionell butikslokal.

Om butiken är en nätbutik får det inte vara en auktionssajt eller liknande.

Prisgarantin avser endast varor med samma egenskaper och inte varor som liknar vår vara (dvs. kopior, annat märke osv är inte samma vara).

Prisgarantin gäller endast ordinarie priser och inte REA – erbjudanden, en tillfällig realisation, kampanj eller liknande.

Prisgarantin avser totalpriset inklusive alla avgifter som exempelvis frakt.

Erbjudandet från den andra butiken måste kunna verifieras av Billiga Barnvagnar Sverige AB.

Prisgarantin gäller i 14 dagar från det att du beställt produkterna från oss. 

Om villkoren uppfylls:

1. Skicka ett e-mail till vår info@billigabarnvagnar.se och bifoga länken till nätbutiken du har funnit produkten med lägre priset samt en uträkning som visar mellanskillnaden inklusive frakten och andra avgifter du står för.

2. Jämför du med en fysisk butik som inte har produkten i en nätbutik behöver vi ha kontaktuppgifter till butiken för att vi ska kunna kontrollera dina uppgifter. Skicka en brev med materialet som visar skillnad i priset samt en uträkning till Billiga Barnvagnar Sverige AB, Stenbovägen 4, 735 34 Surahammar, eller skicka ett e-mail med scannade dokument till info@billigabarnvagnar.se.

3. Skicka dina fullständiga uppgifter: namn och efternamn, adress, kundnummer eller ordernummer, telefonnummer, kontonummer inklusive clearing.

4. Vi undersöker informationer och betalar tillbaka mellanskillnaden till ditt bankkonto inom 14 dagar efter vi har mottagit och godkänd dina uppgifter. Av administrativa skäll behandlar vi inte prisskillnader under 50 kr.