Om oss

HÖG KVALITET TILL BARNSLIGT BRA PRISER!

Välkommen till Billiga Barnvagnar Sverige AB

Vision!
Vi på Billiga Barnvagnar har en vision om att varje svensk familj ska kunna köpa en ny, kvalitets säker och godkänd barnvagn till ett rimligt pris, man ska inte behöva betala en massa extra pengar bara för ett allmänt känt ”märke”. Vi har förstått hur viktigt det är att dels kunna erbjuda sina barn det bästa samt att det ska passa dom flestas plånböcker.

Affärsidé!
Västerås-baserade Billiga Barnvagnar Sverige AB arbetar med högkvalitativa och säkra produkter för baby och barn. Eftersom vi arbetar direkt med tillverkarna eller huvudleverantörer och har därigenom inga mellanhänder kan vi pressa priserna till barnsligt bra priser. Eftersom vi som företag har möjlighet att köpa in ett större parti barnvagnar och andra produkter gör detta också att det blir lättare för oss att sätta sig ner med tillverkarna och krav ställa både säkerheten och priset.

Trots våra antaganden med att Billiga Barnvagnar Sverige AB skulle ha funnits bara som internet butik, hade vi bestämd att ge möjligheten att få komma, känna och även i verkligheten få se de olika modeller och färgalternativ som finns uppvisade i vår SHOWROOM i Surahammar, precis vid vår lager. Måttliga öppettider och fortsättning med internetförsäljning låter oss hålla kostnader på en låg nivå. Förutom barnvagnar finns det också badartiklar, spjälsängar, sängkläder, resesängar, matstolar, lek-/gåstolar mm. Vi håller på med att utöka sortimentet kontinuerligt.

Alla våra produkter testas kontinuerligt av våra leverantörer så att dem uppfyller europeiska kraven vad gäller barnsäkerhet.

Du som kund hos oss ska kunna känna dig trygg med ditt köp hos oss, för hos oss är det alltid kunden som har rätt.

Om företaget!
Billiga Barnvagnar Sverige AB är ett familjeföretag som grundades 2005 och hade på den tiden 5 st. olika modeller av barnvagnar i sortimentet. Tack vare er (våra kunder) så har vi inte behövt ha några påkostade reklamkampanjer heller då den bästa reklam ett företag kan få är rekommendationer ifrån kunder. Vi satsar mycket på nya produkter utöver barnvagnar enligt önskemål ifrån våra kunder. Många har idag fått pengar över efter att ha köpt barnvagnen hos oss och även önskar kunna köpa fler kvalitétssäkra produkter såsom bilbarnstolar, sängar, badartiklar, nappflaskor mm.

Samarbeta med oss!
Vi söker ständigt efter nya leverantörer som kan samarbeta med oss under förutsättning att priset för kunden ska kunna bli det absolut bästa på marknaden. Har du en idé eller ett förslag på samarbete med oss. Tveka inte att höra av dig.

Miljöansvar!
Vi på Billiga Barnvagnar Sverige AB tar klimathotet på största allvar och vill även ta ett miljö ansvar. Därför kräver vi att våra barnvagnar inte emballeras mer än absolut nödvändigt. Vi kräver också att alla våra transporter ska ske med förare som är utbildade i Eco-drivning. Det är en utbildning i ändrat körbeteende som gör att man kan spara upp till 20 procent i bränsleförbrukning och på så sätt minska klimatpåverkan.

Billiga Barnvagnar Sverige AB
Organisationsnummer: 556937-9612
Bankgiro 5637-4358
Plusgiro 680935-4
Innehar F-skattsedel
Nätbutik: www.billigabarnvagnar.se

Postadress:
Billiga Barnvagnar Sverige AB
Stenbovägen 4
735 34 Surahammar

Besöks- och uthämtningsadress (SHOWROOM):
Billiga Barnvagnar Sverige AB
Metallgatan 28A
735 36 Surahammar

Öppettider SHOWROOM och uthämtning:
Lördag kl. 11.00 – 15.00
(Passar inte öppettider, kontakta oss.)

Kundtjänst:E-post:
info@billigabarnvagnar.se
Tel: 0707-993 683
Tel: 0707-250 237

Ring oss:
Måndag till fredag kl. 11.00 - 15.00

Om du stöter på några problem eller om du har några frågor, var god och kontakta oss via formuläret "Kontakta oss" . Naturligtvis kan du även skicka oss ett e-mail direkt till följande adress: info@billigabarnvagnar.se